Wine & Spirits Show Sofia – първото по рода си бизнес изложение в сектора

0

0

Wine & Spirits Show Sofia ще срещне производители и търговци на вино и спиртни напитки с реални клиенти, дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани и всички професионалисти в сектора. Всичко това и още много за бизнеса ще предложи първото издание на Wine & Spirits Show Sofia. Новият изложбен формат ще ангажира вниманието на сектора от 13 до 15 май тази година.

Съвместно разработено и организирано от Интер Експо Център и DiVino, Wine & Spirits Show Sofia ще бъде бизнес ориентирана платформа, която дава възможност както на традиционни производители, така и крафт дестилерии и пивовари да представят продуктите си пред правилната целева аудитория, сред която: търговци на едро и дребно, вносители, дистрибутори, онлайн търговци, представители на търговски вериги, ресторантьори, собственици на барове и заведения, хотелиери, кетъринг фирми и много други професионалисти от различните аспекти на бранша.

Добавената стойност

От сайта www.wineandspirits.show научаваме, че изложбените дни ще бъдат изпълнени с лекции, семинари и презентации, които ще се провеждат в специално обособените бизнес и презентационни зони, съобразени с изискванията на националните здравни власти.

В дните от 13 до 15 май предстои осъществяването на нов формат, посветен на виното, високоалкохолните напитки и крафт алкохола. Всичко за изложението ще откриете в сайта www.wineandspirits.show.

Бизнес – Източник: Факти.бг

0
0