NEXT BASKET със 100 от 100 точки в Google PageSpeed Insights

Светът на електронната търговия непрекъснато се развива и в него печелят тези, които успяват да са в крак с постоянно променящите се изисквания – както на потребителите, така и на търсачките.

Един от инструментите за измерване на това съответствие се нарича Google PageSpeed Insights. Той тества скоростта, достъпността, най-добрите практики и SEO оптимизацията на уебсайта и дава оценка от 0 до 100 точки за всяка категория.

Колкото по-високи са резултатите, толкова по-конкурентен е онлайн магазинът ви в интернет пространството.

А първият онлайн магазин на платформата NEXT BASKET може да се похвали със 100 до 100 точки.

Този резултат е първото доказателство за способността на платформата да изгражда и поддържа бързи, модерни и високо оптимизирани уебсайтове за електронна търговия – при това за дигитални предприемачи от всякакъв мащаб.

Как се постига 100% производителност на сайта?

Отговорът на този въпрос се крие в комбинацията от надеждна софтуерна архитектура и висока професионална експертиза. За целта се използват както редица технически похвати за подобряване на скоростта и сигурността на сайта, така и автоматизирани и ръчни стъпки за оптимизация според изискванията на търсачките.

Онлайн магазините на NEXT BASKET се оптимизират чрез скалируемост на сървърните ресурси, модерни решения за оптимизация на код и изображения, вградени SEO инструменти и ръчни настройки за приоритизиране на елементите за зареждане.

Резултатът е възможно най-високо покритие на всички параметри за производителност – включително скорост на зареждане, добри уеб практики и SEO оптимизация.

Какви са практическите ползи от бързия онлайн магазин

Защо скоростта и оптимизацията са толкова важни за онлайн търговците? Отговорът е прост: през 2023 година клиентите очакват бързо и безпроблемно изживяване.

Ако електронният магазин е бавен или труден за навигация, потребителите бързо ще се разочароват и ще се озоват в уебсайта на конкурента. Това може да доведе до загуба на продажби и приходи, както и до отрицателно въздействие върху репутацията на бизнеса.

И за да превърнем теорията в практика – според изчисления на Medium, ако един онлайн търговец на дребно реализира средни продажби за 100 000 долара на ден, забавянето на страницата с една секунда може да му струва 2,5 милиона долара загуба на продажби годишно.

Предоставяйки на бизнеса бърза и оптимизирана платформа за електронна търговия, NEXT BASKET предлага лесен отговор на динамичните изисквания на днешния онлайн пазар. Това включва не само скорост и производителност, но и сигурност, мащабируемост и лекота на използване.

В допълнение към усъвършенстваните си техники за оптимизация NEXT BASKET предлага и редица функционалности, предназначени да улеснят бизнеса в управлението и развитието на неговите онлайн магазини. Това включва удобен за потребителя интерфейс, набор от персонализируеми теми и шаблони и готови интеграции с популярни платежни методи и инструменти на трети страни.

Източник: fakti.bg

The post NEXT BASKET със 100 от 100 точки в Google PageSpeed Insights appeared first on Начало.

0
0