56-годишна учителка в Италия заработва допълнително с най-древната професия по време на локдаун

Карабинерите от намиращия се на 50-ина километра западно от Генуа пристанищен град Савона засякоха учителка, която изкарвала добри пари и в наложения заради коронавируса локдаун като проститутка, пише blitz.bg.

Сексапилната дама била изключително изобретателна в двойнствения си живот – в часовете си по италианска литература в местната вечерна гимназия и в школата на близък затвор тя се представяла в строги тоалети. Докато в свободните си часове посрещала зажаднелите за платен секс в гарсониери под наем в два съседни града – Империя и Андора, облечена винаги в ефирните „доспехи” на елитна проститутка.

Вестник „Стампа” и още куп италиански медии подчертават, че освен царица на дегизирането, учителката-жрица била и много умела лъжкиня. Защото Елена, както се вписала в няколко сайта за платен секс, се представяла за 45-годишна, а всъщност била на 56 г.! Но била активна спортистка и ако се вярва на разпитани в полицията нейни клиенти, била заредена със страхотна сексенергия и възрастта въобще не ѝ личала, особено в предпочитаните от нея полутъмни спални.

Ценоразписът ѝ бил между 100 и 200 евро на сеанс в зависимост от неговото времетраене и конкретните „услуги”, като за силите на реда чистите ѝ пригоди на месец надхвърляли 8 000 евро. Т.е. печелела добре в тези трудни карантинни временна, лавирала между училищата и гарсониерите за платена любов с луксозен Jaguar, носела само маркови дрехи.

Най-интересното в случая обаче е, че Елена не може да бъде подведена под съдебна отговорност заради нейния двойнствен живот, тъй като доброволната проституция в Италия не е забранена. За противозаконно поведение в условията на локдаун обаче могат да бъдат дадени под съд към 70 нейни клиенти. Пред Темида ще бъдат изправени съпругът на жрицата и двама негови приятели.

Източник: fakti.bg

The post 56-годишна учителка в Италия заработва допълнително с най-древната професия по време на локдаун appeared first on Начало.

0
0