Яне Янев: Ще освободим и Сандански и с. Плоски, което е потурчено от потурнак!Инвестиции и високи доходи ще ни гарантират достоен живот !

0

0

Събранията на РЗС в града и селата на Сандански пречупват страха и дават надежда за промяна. В Хотово, Хърсово и Зорница хората с огорчение споделиха, че нищо добро не се случва в техните села и този път са твърдо решени да накажат със силата на изборната бюлетина управляващите.

В Зорница цинизмът на Котев е стигнал до там, че малко преди събранието на РЗС е заплашил местните жители, че ако не гласуват за него ще спре автобуса за селото.

В Хърсово с болка споделиха, че вече 6 години църквата св. Атанас в центъра е заключена, очаквали са общината да им помогне да се възстанови падналия покрив, но и при Котев както по времето на Тотев нищо не е направено, нито за храма, нито за водопровода.

В Левуново Яне Янев заяви: „Преди 4 години Ви казах, че Тотев няма да е кмет и точно така стана. Сега Ви казвам, че Котев няма да е кмет, защото лъжите и кражбите отвратиха хората в цялата община и огромна част от народа иска промяна.“

Бяха зададени десетки въпроси за канализацията, за пътищата, за санирането и кога ще има алтернативен път за Левуново?

В Плоски въпреки късния час събранието бе с най-емоционалния заряд. Цялото село чакаше Яне Янев на площада. Вашето село този мандат беше потурчено от един потурнак. За мен този не е нито минерал, а още по-малко плейбой, този си е чист измамник, приоданец дошъл на ваш гръб да забогатее.

Ако някой се е изкушил да вземе 50 или 100 лв. от откраднатите им пари – да си гласува по съвест, защото за 4 години се падат по 3 ст. на ден. Това е подигравка, която заслужава да бъде наказана.

Яне Янев подкрепи сегашната кметица София Джиджева за кмет на с. Плоски и заяви, че като общински кмет той би работил с нея за цялостното инфраструктурно обновяване на селото.

Снежана Стоянова и д-р Алексиев многократно акцентираха на това, че само Яне Янев има ясен план за съживяване селата и може да осигури инвестиции, свежи пари, високи доходи и достоен стандарт на живот в община Сандански.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

0
0