Щабовете на Коалиция „партия на ЗЕЛЕНИТЕ“ – „ВОЛЯ” работят във всяка част на Благоевград

0

0

Щабовете на Коалиция „партия на ЗЕЛЕНИТЕ“ – „ВОЛЯ”, която е с бюлетина № 67, отвориха врати в различни части на Благоевград.

Предизборни щабове на коалицията има на бул.„Васил Левски“ №53 при кръговото кръстовище на зърнени храни, както и на улица “Дама Груев“ №7 до парка и офиса на „Еконт“.

Жителите на кварталите в Благоевград също могат да посетят щабовете на коалицията. В кв.“Еленово“ се намира на ул. “Георги Андрейчин“, която е срещу магазин „Валан“, а кв.“Струмско“ се помещава на ул.“Яне Сандански“ №4-партер.

Гражданите могат да посетят отделните щабове и да получат рекламни материали.Там могат да получат подробна информация за предизборната програма на Коалиция „партия на ЗЕЛЕНИТЕ“ – „ВОЛЯ”, както и най-важните и приоритети.

Освен това гражданите могат да се срещнат с кандидата за кмет Андон Тодоров и кандидатите за общински съветници в местния парламент в Благоевград и да им задават въпроси, както и да споделят с тях важни проблеми.

В щабовете на Коалиция „партия на ЗЕЛЕНИТЕ“ – „ВОЛЯ” може да се получи подробна информация за провеждането на местни избори 2019 г.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

   

0
0