ЦИРКОВЕ: Райфъла скочи на прокурор и съдии, накрая викнаха лекар – биха му инжекция

0

0

С обичайната си усмивка и поздрав към медиите с вдигнати ръце, оковани с белезници, влезе в залата на Апелативен съд Пловдив бизнесменът Атанас Червенков-Райфъла.

В съдебната палата започна дело, с което Червенков, Веселин Загорски, Симеон Генев, Бисер Романов и Васил Василев обжалват присъдите си, постановени от Пловдивския окръжен съд на 26.10.2018 г.. Тогава те бяха признати за виновни в опит за убийство с користна цел, както и за извършване на поредица от палежи и унищожаване на вещи.

В залата Райфъла разигра истински цирк. Първо поиска делото да се гледа при закрити врати защото, съдържало обстоятелства, касаещи личния му живот. После не забрави да добави, че медиите изопачавали факти за здравословното му състояние.

Накрая Червенков поиска и отвод на прокурора и целия съдийски състав по делото. Съдът пък отхвърли искането на подсъдимия.

Междувременно в съдебната палата бе извикан медицински екип, защото Райфъла не се почувства добре заради бъбречна криза. Дошлият лекар му би успокоителна инжекция.

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0