Търси се собственикът на голяма сума пари! Дядо ги намери до боклука на улица „Белица“

Случайно да сте си изхвърлили парите в казана? Четирицифрена сума е намерена в близост до контейнер на улица „Белица“ на 17 май. Парите са предадени в полицейския участък на Второ РУ от 79-годишен пловдивчанин и до този момент остават непотърсени.

Банкнотите били на дъното на празни щайги. В района няма охранителни камери, чиито записи могат да насочат полицията към собственика. До настоящия момент в управлението не е постъпил сигнал за изгубените пари. А може би собственикът им не предполага, че при разчистване са били изхвърлени.

Полицията пази намерени пари и издирва техния собственик. Притежателят им може да си ги получи, след като удостовери колкото се може повече подробности- сума, купюри и други необходими детайли. Към момента средствата са на съхранение в сградата на Второ РУ на адрес: гр. Пловдив, ул. „Волга“ 70. Собственикът може да потърси информация и на тел 032 932 002.

Източник: TrafficNews Снимката е илюстративна!

 

The post Търси се собственикът на голяма сума пари! Дядо ги намери до боклука на улица „Белица“ appeared first on Начало.

0
0