Трогателно! Момиче благодари с надпис на момче, което я е спасило във влака

Момичето, което направи благодарствения и мистериозен надпис в Бургас, който придоби голяма популярност, описа цялата случка.

Името на момичето обаче все още остава в тайна, затова то реши да се представи като Люси.

Ето как авторката на благодарствения текст описа цялата случка във влака (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Аз направих това послание. Пътувах във влака София – Бургас, минаващ през Пловдив, откъдето и се качих за Бургас и където стана скандал и ме нападнаха, но нямаше свидетели бях сама в купето.

Един единствен човек дойде на помощ в последствие и това бе Той! Момчето седна до мен в купето цялата треперех и ревях и ме беше страх. Каза, че няма да мръдне от купето и да позволи някой пак да влезе и да ме нарани, успокояваше ме. Обадих се на 112 и от там ми казаха да сляза веднага на следващата гара и да не чакам до Бургас. Исках да му благодаря.

През целия ден си мислих просто как искам да видя пак това момче, което само то дойде да помогне. Искам да му целуна ръката! Искам да го поканя у дома и да му направя вечеря и да го похваля пред родителите си, искам и аз да му помогна, ако той има проблеми. Искам да му подаря да има някакъв спомен от мен и когато го погледне да се сети за момичето от влака,пише burgasphotosvideos.com

Искам просто да го прегърна силно и продължително…

Но не мога да се свържа с него… не мога…а трябваше да направя нещо, трябваше да му кажа колко много значи това, което направи за мен! Чувствам го като спасител.

За това вечерта купих тебешири и приятелка дойде с мен за подкрепа, докато направя посланието в Морската. Написах фейсбука си, но приятелката ми Мария каза, че ако това стане известно,  много други хора ще ми пишат. Не знаехме дали това няма да се възприеме като добро или лошо, все пак драсках по обществена собственост и дали не е по-добре да го изтрия. За това изтрих второто име от никнейма на фейсбука си. Не подозирах, че това ще придобие такава известност, надявам се само той да го е видял, това е всичко, което искам и нищо повече!“.

The post Трогателно! Момиче благодари с надпис на момче, което я е спасило във влака appeared first on Начало.

0
0