ТРАГЕДИЯ! Стана ясно кой е загиналият на място в жестокото меле край Айтос

0

0

36-годишният строителен предприемач Тургай е загиналият при зверската катастрофа на пътя между Айтос и Карнобат. Той е пътувал във фаталния Мерцедес МЛ с 33-годишната си съпруга, когато изгубил контрол над возилото и в района на заведението „Малкия бекир“ излязъл от пътя и се забил в дърво, съобщава „Флагман“.

Ударът е бил жесток и от лявата страна на джипа, Тургай е загинал на място, но с последните си възможности е направил така, че да промени максимално траекторията на джипа, за да даде шансове на съпругата си да оцелее. И успял – тя е почти невредима след тежката катастрофа. Лекарите констатирали само повърхностни наранявания, като тя е откарана от местопроизшествието за допълнителен преглед.

Жители на с. Тополица разкриха пред Флагман.БГ, че Тургай имал прекрасно семейство с две деца. 36-годишният мъж бил добряк, изключително трудолюбив и през годините успял да се наложи като един от най-добрите строители в селото. Помагал на всички със знанията и уменията си. Той и семейството му живеели в къща в селото.

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0