Тази японска ученичка всъщност е… (СНИМКИ)

Макар и Такума Тани да изглежда като невинна ученичка, всъщност е мъж, роден още през 1977 година. От детство момченцето обаче се е увличало по изкуствата: на три години то тръгнало на уроци по пеене и пиано. Оттогава Такума не се разделя нито за миг с музиката. В училище той пишел стихове, а на 28-годишна възраст, следвайки мечтите си, става вокалист на рок група.

На около 34 години мъжът решил коренно да промени своя външен вид и се въплътил в образа на тийнейджърка. Оказало се, че той има талант. Въпреки че Такума вече е прехвърлил 40-е години, той успява да изглежда невероятно млад и, както се вижда, женствен. Благодарение на своята външност той често привлича вниманието на потребителите в мрежата по целия свят.

Косплеят на момиче му се отдава лесно, защото той е висок само 162 сантиметра и тежи 47 килограма. На пръв поглед без фотошоп тук не може да се мине, но работата е там, че мъжът има голям опит в превъплъщенията, грима и костюмите предвид интереса си към изкуството. Такума е участвал в редица японски телевизионни програми, а амплоато на ученичка той вече е успял да усвои няколко професии.

В момента той продължава да развива своята музикална кариера и е основал собствена марка женски дрехи, пише Odditycentral. Въпреки постоянната критика, мъжът отстоява своето право да изглежда така, както иска. „Тук съм, за да ви донеса една важна мисъл: вие имате пълното право да правите онова, което ви се иска. Не се бойте от това, как другите ще се отнасят към вашите дрехи и поведение. Не обръщайте твърде много внимание на това, дали отговаря онова, което вие носите, на вашата възраст или пол. просто се наслаждавайте на живота“, казва Такума Тани.

Източник: fakti.bg

The post Тази японска ученичка всъщност е… (СНИМКИ) appeared first on Начало.

0
0