РЗС: Огромният интерес на срещите с Яне Янев в града и селата е силен знак за промяна в управлението на общината!

0

0

Яне Янев и неговия екип от РЗС и коалиция за два дни проведоха повече от десет събрания в града и съставните села на общ. Сандански.

В кв. Крайречен жителите бяха категорични с реторичните си въпроси:

  • В кой век живеем от реката цяло лято идва зловонна миризма, квартала е потънал в мърсотия и мизерия, не смеем да си пуснем децата на тая детска площадка обрасла с треволяци и пълна с кърлежи и комари…
  • Кога ще ни узаконят гаражите, кога ще изчистят около трафпоста, ще измият ли поне веднъж на 4 години улиците ни?

Яне Янев представи основните аспекти от програмата си и разясни как Сандански от занемарен и пълен с проблеми град може да си върне славата и да се превърне в модерен и богат град на достойни хора. Обясни в детайли какво възнамерява да направи в кв. Крайречен, ако получи доверието на съгражданите си и подчерта, че може да се реши проблема с вонящата част на реката.

В с. Пирин Яне Янев бе посрещнат като свой човек, като истински приятел на жителите в това китно планинско селце. Бабите от с. Пирин са самородно злато на общината и трябва да им създадем условия за по-добър живот. Ако спечелим изборите в с. Пирин ще има нов водопровод, читалище и рехабилитиран път. Село Пирин трябва да стане защитено туристическо селище заради уникалния бит на хората тук подчерта още Яне Янев.

Пред работещи в шивашката индустрия Яне Янев разясни своя проект за създаване на шивашки клъстър с цел по-високи доходи в бранша и каза, че Сандански се нуждае от изцяло нов облик и по-висок стандарт на живот. Присъстващите му зададоха десетки въпроси в това число и за качеството на здравеопазването в Сандански. В отговор Янев заяви: „Няма да допусна повече един-двама доктори в болницата да правят експерименти с хората като с опитни мишки, за да трупат пачки с цената на човешки съдби и животи. Ще положа усилия за ново и модерно оборудване и завръщането на кадърните лекари в болницата ни.“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0
0