Проститутка отнесе глоба, псувала ченгета на магистрала

Проститутка отнесе акт за проява на дребно хулиганство след конфликт с полицията в Пловдив. Екшънът се разиграл през уикенда на Скобелева майка. Жената махала на преминаващите коли и отправяла провокативни намеци на шофьорите. Ченгета забелязали действията на жрицата. Спирайки до нея, тя сама признала, че предлага секс за пари. Униформените й разпоредили да преустанови действията си, но жената отказала. Те изискали от нея документ за самоличност, но се оказало, че такъв липсвал. Заради това полицаите я помолили да ги придружи до районното за снемане на самоличност.

Чувайки това, жрицата започнала да се съпротивлява. Тя дори си позволила да нападне служителите на МВР вербално, обиждайки и псувайки. „Ще спя с когото си поискам, няма да се махна от тук“, заявила категорично жената. Наложило се да бъде арестувана. В Пето районно се установило коя е и че е стара познайница на органите на реда. Жената прекарала едно денонощие в ареста, като междувременно й бил съставен акт за дребно хулиганство,пише България днес.
На следващия ден феята на любовта се изправила пред съда. Гордо тя признала с какво се препитава, както и че е нагрубила двамата полицаи. Въпреки изразеното съжаление магистратите й постановиха глоба в размер на 150 лева.

The post Проститутка отнесе глоба, псувала ченгета на магистрала appeared first on Начало.

0
0