Продължава работата за подобряване на електрозахранването в района на Банкя Реконструкцията води до временни прекъсвания на електрозахранването

„ЧЕЗ Разпределение България“ АД продължава реконструкцията по въздушния електропровод „Огоста“ 20 kV за повишаване на сигурността на електрозахранването през зимния период.

Подменят се всички изолатори по електропровода.

Ремонтът ще осигури по-надеждно електроподаване на населените места в района на Банкя.

За да се гарантира животът и здравето на служителите по време на ремонтните дейности, се налага да бъде изключвано съоръжението от мрежата от 02 до 06 ноември 2020 г. за периода от 09:00 до 16:30 часа.

На посочените дати ще бъде засегнато захранването с електроенергия на следните населени места в района на Банкя – с. Клисура, вилна зона Витошица, Радова махала, махала Витковица и махала Клисурска.

ЧЕЗ Разпределение поднася извинения на клиентите за временните неудобства и уверява, че дейностите се извършват, за да се гарантира по-сигурно и качествено електрозахранване през зимния период.

The post Продължава работата за подобряване на електрозахранването в района на Банкя <br/> <span style=’color:#666663;font-size:16px;’>Реконструкцията води до временни прекъсвания на електрозахранването</span> appeared first on Начало.

0
0