Почивката – възможна! Как да почиваме пълноценно? Защо да обичаме планината?

0

0

Тази година светът е поставен в ситуация, като никоя друга. Тази година светът излезе от „зоната си на комфорт“ . Туризмът е един от секторите , които претърпяха най-сериозни щети. Той много бързо трябваше да се преструктурира и да направи почивката на туристите вълнуваща и на първо място безопасна! Трябваше да предложи условия, при които да получим, ваканцията, която искаме и то при спазване на строги мерки за дезинфекция. Сега нищо не е както преди. Но има неща, които за непреходни. Има поне няколко причини, които Ще Ви припомнят защо трябва да обичате планината.

РАЗХОДКИ В ПЛАНИНАТА – ОТЛИЧЕН ТОНУС И  СИЛЕН ИМУНИТЕТ

Няма човек, който да не би предпочел чистия въздух в планината и разходките на открито, от това да стои на затворено. Особено сега! Специалистите са единодушни, че студеното време  не бива да ни спира и е чудесно да прекарваме колкото може повече време в разходки. Времето, прекарано на открито ни зарежда с енергия, облекчава депресията и ни помага да намалим стреса. А и всички знаят, че добър имунитет се гради на открито, в планината. Красивата Пирин планина, например, в която е разположен елегантният комплекс Гранд Хотел Банско има прекрасни върхове, уникална природа и кристално чист въздух. Пирин е  част от списъка на UNESCO зa световно наследство, което само по себе си е достатъчна гаранция за уникалността на този район.

СПОРТ – СКИ

Свобода, чист въздух и спиращи дъха гледки – това е планината! Но освен тях има и още едно нещо на което можем да се отдадем само там – ските. Ски курортите изглеждат доста безопасна зона, на фона на пандемичната обстановка в момента. Чист въздух, отстояния между хората и много, ама много освобождаване от стреса. Спортът и особено този на открито гарантира страхотен тонус и добро здраве. Отдайте му се и си подарете незабравими спомени от планината и нейните писти.

ГОЛЯМ ХОТЕЛ – СТРОГИ ПРАВИЛА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ

Освен природата е важно и къде ще отседнем. Нормално е чистотата и отлично поддържания ред да са приоритет в големите хотели. Гранд Хотел Банско е един от комплексите, които са създали строга организация на чистота и дезинфекция на своята база. Сигурността на хората е превенция за преминаване през кризата и запазване здравето на всички. И затова, там се спазват всички изисквания и препоръки за безопасност на служители и посетители, които Министерството на Здравеопазването е издало.

УДОБСТВА, КОИТО НЕ СА ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ

Големите хотели са големи, точно защото услугите и комфортът, които предлагат са разнообразни и следват тенденциите за перфектната линия на своя образ пред  гостите си. Гранд Хотел Банско предлага, изключителен колорит от удобства, които ще поставят 5 звезди на вашата почивка. От разнообразни, просторни места за релакс в хотела, през ултра-модерен СПА център и елегантни апартаменти до „шатъл“, който да Ви транспортира до любимата писта- всичко необходимо за една първокласна почивка.

СЪВЪРШЕН БАЛАНС КАЧЕСТВО – ЦЕНА

Накрая, но не на последно място, изкушаващи цени, за първокласни преживявания. Гранд Хотел Банско са корифеи по отношение към своите гости! Сега, особено в ситуацията, в която се намира целия свят, те още повече толерират в своите оферти и предлагат на туристите цени, които не остават незабелязани. Хотелът е и създател на кампанията „Аз избирам България“, в която от голямата хотелска верига насочиха цялото си внимание към комфорта на българския турист. И спечелиха симпатиите и одобрението в бранша.

Светът познава много кризи и трудни ситуации. Светът няма друг избор, освен да продължи да се развива. Да предлага различни възможности и да се научи да върви напред. Знаем, че и тази криза ще отмине. И тя, както всичко, ще остави своя отпечатък и ще ни даде своите поуки. А дотогава нека бъдем разумни, да се грижим за физическото и психическото си здраве и да вярваме, че по-доброто е пред нас!

0
0