ПАРИЧНИ НЕВОЛИ: Социалистите искат от Нинова да плати от джоба си потрошените 250 000 лева за безсмисления конгрес (НА ЖИВО)

0

0

След като лидерката на БСП Корнелия Нинова измами социалистите, че подава оставка и свика конгреса, за да я констатира, но в крайна сметка я оттегли, социалистите са побеснели от манипулацията и смятат да потърсят от Нинова, освен морална, и финансова сметка.

Левите са изчислили, че капризите и врътките на лидерката, с които се опитва да се циментира на поста, струва около 250 000 лева за наемането на Зала 1 в НДК, командировъчните на делегатите, обядът със сандвичи с кюфтета и със сирене, както и напитки.

„Това събиране беше абсолютно безсмислено дори и да се приеме откриване на процедура за избор на нов лидер на пряко гласуване, тъй като това няма да стане по-рано от местните избори, а най-вероятно ще се случи, когато БСП влезе в предизборен цикъл за нов лидер догодина“, обясняват социалистите.

Затова те са категорични, че Нинова трябва да плати от джоба си потрошените пари за днешното заседание на конгреса, тъй като то е обслужило единствено нейния личен интерес.

„А пък тия, които я подкрепяха от Пазарджик, Видин, Казанлък и още 5-6 местни организации от общо 298 структури, ще ги видим на местните избори колко общински съветници ще вкарат и колко кмета ще направят и тогава ще ги накараме и те да си платят гяволъка да подкрепят Нинова и да участват в манипулирани форуми, като поискаме  всички пари, които са получили от партията, да бъдат върнати в общата каса, защото са изхарчени безсмислено“, заканват се червените.

Гледайте на ЖИВО по ПИК TV: 

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0