Отново полети до екзотична държава

0

0

От днес QatarAirways отново изпълнява полети от и до София. За лятното разписание са предвидени 4 полета на седмица с кацане в Букурещ. Полетите ще се реализират със самолети Airbus A320.

Цените на билетите започват от 89 EUR. След 25 октомври 2020 г. Qatar Airways възобновява предишното си разписание –11 директни полета София – Доха седмично.

„По време на пандемията, авиокомпанията стана най-големият световен превозвач, с пролетени над 50 милиона километра и прибрани над 1.8 милиона пътници у дома с около 15 000 полета. Това ни позволи да натрупаме ненадминат опит в обезпечаването на безопасни и надеждни полети,  необходими още  повече  в тези  несигурни  времена. Гарантираме  прилагането  на най-високите стандарти в новите международните летищни процедури, както и в новите мерки за безопасност и хигиена на борда. Станахме авиокомпанията, на която пътуващите от цял свят се довериха по време на тази криза и ще продължим да гарантираме най-сигурното и надеждно преживяване за нашите пътници”, каза изпълнителният  директор  на Qatar Airways Group, Акбар Ал Бакер.

Бизнес – Източник: Факти.бг

0
0