„Нощ на ансамблите 4“ с две нови дати

Поради официалната забрана за провеждане на масови прояви на закрито събитието “Нощ на ансамблите 4”, което бе насрочено за тази сряда, 11 март се премества на нова дата – 14 май 2020 г. Фолклорното събитие с участието на трите наши най-големи и представителни състави – ансамбъл “Филип Кутев”, “Тракия” и “Пирин”, ще се състои в зала 1 на НДК от 19:30ч. на 14 май. Закупените до този момент билети ще важат без презаверка за новата дата 14 май.

Също така, поради големия интерес, организаторите обявяват и втора дата на същото събитие – 15 май, пак в зала 1 на НДК от 19.30 ч.

Последни бройки билети за 14 май и билети за 15 май се пускат в продажба днес (вторник) в системата на Ticketportal.bg или тук.

В „Нощ на ансамблите 4“ – ансамблите “Филип Кутев”, “Тракия” и “Пирин”, се готвят да изпълнят едни от най-новите си произведения за първи път пред софийска публика! Части от новите им програми ще се редуват с класически произведения от репертоара на всеки от ансамблите, които са истински шедьоври в българското танцово и музикално изкуство.

 

The post „Нощ на ансамблите 4“ с две нови дати appeared first on Начало.

0
0