Мъже на токчета – хит на нощна София

Първите дамски обувки, които Алейдин обува, са майчините 

Мъже на токчета са хит на нощна София. Екстравагантните танцьори с дамски обувки и кожени облекла са все по-търсени из заведения и клубове, а новата мода завладява постепенно цялата страна!
Един от представителите на тази зараждаща се скандална професия е Алейдин Алиев. Страстта му към танците идва още докато е на 10 години, като не спира да танцува през целия си живот.
Идеята да се качи на токчета идва съвсем спонтанно преди месеци, когато репетира със свои колежки за клубно шоу.

„Веднъж излязох на токчета на сцената ей така, съвсем спонтанно, и то взе че се хареса на публиката и на управата на заведението“, разказа пред „България Днес“ Алиев. Танцьорът разкрива, че работата на клубен артист е добре платена у нас, а това е професия мечта, която винаги е искал да упражнява. За пърформансите му освен дамски токове е необходимо и по-провокативно облекло, което Алейдин не отказва да облече,пише бгднес. То включва чорапогащи, къси панталонки, кожени облекла, корсети и изрязани бодита.

Танцьорът е категоричен, че това са само сценични облекла, които са създадени с цел забавление на публиката, и ги носи с удоволствие, защото това е мечтаната за него професия.
„Нормално се приема визията ми в обществото. Нормално е да идеш на клуб и да видиш нещо предизвикателно. Все пак това са местата за такъв тип шоута. Публиката винаги е моя. Обичам я“, признава той.
30-годишният мъж, родом от габровското село Кормянско, признава, че семейството му се гордее с постиженията му и го подкрепя.
„Имам афинитет към токчета, без значение с какво ще съм облечен или облечен ли ще съм изобщо. A колкото по-високи са токовете, толкова повече искам да се кача на тях, ха-ха…
Афинитетът ми към токчетата е моята подбуда. Невинаги са удобни сценичните и екстравагантни костюми и особено токчетата с по-висок ток от стандартните 15,5-16 см. Най-високите токчета, на които съм танцувал, са 22 см. Имам желание да опитам на 30 см и скоро мисля да си поръчам такива. Не ми се налага да свиквам, ходя от дете на токчета. Първите бяха мамините. Още ги помня“, разкрива Алейдин.
Когато не е на сцена, той обува нормални кецове и ниски обувки.
Предвид професията му възниква и въпросът, свързан със сексуалната му ориентация.
„Професията не определя сексуалността, това са две различни неща. Трудно ми е да определя сексуалността си, понеже и аз все още не съм я открил. Чувал съм, че има неопределен брой сексуалности в света“, казва той и допълва, че е обвързан от осем години.
Споделя, че никога не е усещал стигматизация относно работата, която упражнява, и завършва: „Неодобрение е нормално човек да получава. Все пак критиките ни правят по-добри. Дискриминация или омраза никога не съм усещал“.

Tweet

The post Мъже на токчета – хит на нощна София appeared first on Начало.

0
0