Мечтите се сбъдват! От дома за сираци до върха на цирковото изкуство

Тя е изоставена в дом за деца в България, когато е била едва на 6 дни. На 4 години я осиновява семейство от Дания. Днес Галина Рийом Ройбек е световен шампион по юнисайкъл, а чрез социален цирк учи децата да вярват в себе си.

„В една от ромските махали в София планираме да направим социален цирк. Нашата кауза е свързана с това да върнем отхвърлената част на младото ромско население към активния живот на софийското общество. Програмата предвижда социална интеграция чрез физическата активност”, разказа Ройбек.

Тя споделя че не помни много от времето, когато е била в дом. Помни само, че е била много самотна. „Не знам какво се случва с билогичните ми родители. Не ги познавам,пише нова.Виднаги съм искала да знам на кого приличам – на майка ми или на баща ми. Бих искала да разбера защо са ме изоставили”, каза още Ройбек.

Тя споделя, че, след като са я осиновили е разбрала какво е любов. „Беше ми малко трудно да се науча какво е да имаш семейство. Осиновителите ми са удивителни”, каза още Ройбек.

The post Мечтите се сбъдват! От дома за сираци до върха на цирковото изкуство appeared first on Начало.

0
0