Марешки се оправда след томболата без награда – от „Воля“ не открили победителя

0

0

Партията на Веселин Марешки „Воля“ изпрати до ПИК право на отговор след разкритието на медията ни от вчера, че не са дали наградата на победител в томбола, обявена и изтеглена от бизнесмена. От там обясняват, че не могли да се свържат с печелившия, с когото ПИК се свърза доста бързо и без проблеми. 

Ето обяснението на „Воля“:

„Към играта „Селфи с Марешки“ имаше огромен интерес. Тя беше проследена от няколкостотин хиляди потребители на социалната мрежа. Затова сме категорични, че томболата в никакъв случай не е била “бутафорна”. Напротив. Споменатият в публикацията господин Александър Иванов, с когото е установен контакт през социалната мрежа, не е отговорил на обажданията на нашите сътрудници. Но ви уверяваме, че ще си получи наградата – мобилен телефон.

Резултатът от успешната томбола може да се види на страницата на Веселин Марешки във фейсбук, където десетки щастливци поздравяват лидера на ВОЛЯ и екипа му за чудесната инициатива и благодарят за подаръците. ВОЛЯ и Веселин Марешки винаги в делата си се водят от принципа за почтеност и са го доказали многократно. В тази връзка подобен тенденциозен опит за очерняне на лидера на ВОЛЯ не е в унисон с професионалните стандарти в журналистиката.

PS: Използваме Вашата медия, за да уведомим господин Иванов, че го очакваме да върне обаждане, за да си получи подаръка“.

Източник Политика: Пик.бг
RSS новини от България

0
0