Марешки заподозря заговор срещу него, гони вещици заради провала си на изборите – кметове и цигани му взели победата

0

0

Веселин Марешки, който получи малко над 3% на изборите за европарламент въпреки масираната кампания, която проведе, съзря заговор от ВМРО срещу неговата партия и така оправда изборния си неуспех.

„На едно хоро на Джамбазки на площада в Добрич, хора са го освирквали заради Истанбулската конвенция. Заместник-министърът се обадил на полицията и са арестували хората. Има кадри как вървят с белезници. Само за този въпрос. Ако затова Каракачанов е станал министър, бухалката ще дойде и върху неговата глава“, каза по Би Ти Ви Марешки, с което втрещи и традиционно опозиционно настроената водеща Цветанка Ризова. 

„Над 100 човека ни се обадиха, че са били заплашвани да са членове на комисията. Обажда им се местният кмет-деребей. Мисля, че са пострадали и други формации“, впусна се в лов на вещици той. 

„В една от секциите за наш представител има две преференции. В протокола пише нула гласа, но ни отбелязват преференциите. В друга секция, където гласува кандидат за евродепутат и гласуват майката, баща и снахата, е отчетен само един глас“, обясни Марешки.

„Те мафиоти ли са тези от ВМРО? ВМРО са циганската партия на България!“, продължи с атаката срещу патриотите аптекарският бос. И уточни, че били такава партия, защото изкупили циганските гласове.

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0