Лечението не трябва да се отлага

0

0

Как да се погрижим най-добре за здравето си в условия на COVID-19? Каква е динамиката на заболяванията? На тези и още много въпроси, ще отговорят водещи медици по време на събитието „Не отлагай лечението си“.

Организирано от най-голямата здравна платформа в България CredoWeb, в партньорство с Български лекарски съюз, то е част от съпътстващата програма на изложение БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ/ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2020, което стартира в Интер Експо Център на 7 октомври и ще продължи до петък, 9-и. За провеждането на бизнес форума, организаторите са взели предвид всички изисквания на държавните здравни власти.

Професионалистите съветват

От 14.00 до 16.00 часа в специално обособената Семинарна зала, ще се съберат специалисти по Кардиология, Ендокринология, Гастроентерология, Дерматология, Урология, Пулмология, АГ и инвитро. Сред тях са проф. Иво Петров, акад. Ивона Даскалова, проф. Борислав Владимиров, проф. Таня Тимева, д-р Александър Симидчиев, д-р Елмира Павлова и д-р Живко Сиромахов, д-р Тихомир Мустаков. Зъболекарите ще бъдат представени от д-р Бисер Ботев, председател на Столичната районна колегия на Българския зъболекарски съюз. Те ще разкажат как страхът, стресът и усложнената комуникация с лечебните заведения са повлияли на сърдечно-съдовите заболявания, защо диабетиците са по-застрашени и какви мерки да вземат, как се е променила урологичната патология, кожните заболявания в последните месеци.

На базата на вече установената практика, посетителите ще разберат как коронавирусът променя функцията на белите дробове.

Бъдещите майки

Събитието отделя специално внимание на бъдещите майки – жени, които планират бременност и жени, обмислящи асистирана репродукция и бременни. Присъстващите ще чуят как най-успешно да стигнат до щастливия момент на майчинството, без коронавирусът да ги смути или застраши.

Желаещите да посетят събитието „Не отлагай лечението си“, трябвя да се регистрират в платформата на CredoWeb.

Събитията продължават

През всички дни на провеждането си, изложение БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ/ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ни дава възможност да се докоснем до иновациите медицината, денталната медицина и сектора на дерматологията. Много от тях можем да видим на живо – благодарение на демонстрациите на участниците. Така например сред фирмените събития в четвъртък, 8 октомври, Медикофарм Хелт енд Бюти ни представя Lips Menu, а в петък, 9 октомври, д-р Анатоли Атанасов ще сподели знанията си в сферата на триизмерната обтурация на коренови канали.

С пълната съпътстваща програма на БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ/ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА можете да се запознаете на bulmedica.bg.

Бизнес – Източник: Факти.бг

0
0