Лепа Брена свали 17 кг за 6 месеца, вижте как…

Звездата на балканската музика Лепа Брена е успяла да свали рекордните 17 килограма за само шест месеца, съобщи сръбското издание „Новости“. 59-годишната певица се бори с наднормено тегло през почти цялата си кариера. В момента обаче тя е постигнала една линия, която я доближава до формата й на младини.

А милионите фенове по цял свят се интересуват как успява да изглежда ослепително. Освен с кадифения си глас Брена е известна със стройните си крака, които с гордост разхожда и показва.

Метаболизъм

Брена открила своята диета преди години, когато метаболизмът на тялото й започнал доста да се забавя и да трупа килограми. Споделя, че започнала воденето на аскетски режим в продължение на шест месеца. В началото мислела, че това е невъзможно, но скоро открила, че ще се справи.

Брена разкри още, че решила да се подложи на диета след като чула солен коментар на един сервитьор, който много я жегнал. Гарсонът я сравнил с електрическа подстанция. „Мислех, че ще дойде певица, а тя дойде цяла подстанция“, казал сервитьорът по адрес на турбо-фолк певицата. Коментарът наранява жестоко Лепа Брена, но й отваря и очите, като й дава страхотен мотив да се промени. Както сама обяснява в този момент осъзнала, че нещо се случва с тялото й. И решила да го приведе отново в перфектно състояние. Ето какво си спомня от старта на своя хранителен режим, който спазвала и до днес:

Режим

„Обикновено ядях едно или две яйца сутрин. Гледах да са органични. За обяд обикновено хапвах някаква постна супа без мазнини и фиде. Всъщност това си беше вода, в която слагах да кипнат само зеленчуци, но не ги готвех до разпад, за да не изчезнат витамините от цялата история. Менюто ми включваше и малко месо, печено на скара или варено. За вечеря обикновено хапвах парче риба или месо със салата“ разказа за диетата си. Както е известно от тогава до днес Брена успява да не надскача онази линия, от която не е била доволна, а околните я подигравали.

Източник: Монитор

The post Лепа Брена свали 17 кг за 6 месеца, вижте как… appeared first on Начало.

0
0