Кръв на пътя за Созопол! БМВ с двама младежи се заби в автобус

0

0

За изключително тежка катастрофа сигнализира очевидец, предава „Пловдив 24“. Инцидентът е станал на пътя Бургас – Созопол.

Ето какво пише свидетелят:

Предупреждение за пътуващите по пътя Бургас-Созопол. Малко преди 13,00 часа пред портала на комплекс „Санта Марина“ на мокър и хлъзгав път, сребристо БМВ комби с двама младежи, пътуващи в посока Созопол, се удари челно с автобус, пътуващ в посока Бургас. 

Тътенът беше страшен и стресна всички почиващи в комплекса. Вследствие на челния удар автобусът излезе от пътното платно и едва не пропадна в урвата към морската част. Всички около 20 пътници излязоха невредими, а младежите от автомобила видимо замаяни с кръв по челата и лицето, но като цяло в добро състояние. 

Пътничка от автобуса коментираше, че преди завоя на мократа пътна настилка е видяла идващото БМВ да губи контрол и да се завърта, след което е навлязло в лентата на автобуса и го е ударило челно. В момента тече акция на пожарната по изтегляне на автобуса. Пътят е блокиран и в двете посоки. Поздрави и Бог да ви пази!

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0