Композиторът Кирил Икономов: Единствено Андон Тодоров заслужава гласовете на благоевградчани за кметския пост в града

1

0

Андон Тодоров е бъдещият кмет на Благоевград! Той е упорит и честен, отговорен , енергичен и съобразителен. Той е бизнесмен, който винаги постига поставените си цели, но без да забравя и да потъпква християнските ценности.

Миналото, настоящето и бъдещето на Благоевград са неговата болка и любов.
Младите хора напускат града, мощни предприятия спират работата си, работници остават на улицата…

Очевидно градът загива. Сривът на заплатите до ниво на най- ниски в страната е факт, културата се подмени с халтура и няма по-страшно от това!
Андон Тодоров пръв открито заговори за проблемите в града и се опълчи на сегашното статукво. Не се уплаши от заплахите, не преклони покорно глава и рискува собствения си бизнес като дори го затвори в знак на протест!

Голямото му предимство е, че той е политик с история, стъпил е твърдо „на земята“ и е наясно с проблемите на благоевградчани. Той може да привлече инвеститори и да подобри средата за живот.

Програмата му е амбициозна, изцяло ориентирана към подобряване на жизнения стандарт и условията на живот и релакс в общината, затова има пълната ми подкрепа.

А. Тодоров и екипът му не само не си затварят очите пред проблемите на Благоевград, по- важното е че имат идеи и конкретни експертни решения. Те не се страхуват да питат, да се консултират и да ползват чуждия опит и добри практики.

Благоевград трябва да се изведе в правилната посока и да върне името си на
процъфтяващ град.

Подкрепям го! Подкрепете го и вие!

Кирил Икономов, композитор

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

0
0