Кандидатът за кмет на Костинброд Анна Радовска подкрепена от Каракачанов

0

0

Припомняме, че Анна Радовска излиза на балотаж в неделя. В защита на нейната програма Каракачанов заяви, че Костинброд има нужда от промяна и тя ще се случи след избирането на Радовска за кмет. На срещата бяха обсъдени различни теми – проблемът с водата, транспорта, идеите за програми за млади семейства и подрастващи, като Каракачанов отбеляза, че работата на Анна Радовска като кмет ще бъде подкрепена по всички начини от правителството. 

Народният представител и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов също присъства на събтието и изказа своята подкрепа за бъдещия кмет на общината, който, по думите му трябва да донесе промяната, а това може да направи само човек като Радовска.
Анна Радовска, от своя страна, отново заяви своите принципни позиции, че както до сега, така и занапред, няма да дели хората в община Костинброд по партиен или друг признак. Тя благодари още веднъж на всички, които подкрепиха кандидатурата и призова хората отново да излязат в неделя, за да донесат с гласовете си така нужната и искана от хората промяна за Костинброд.
В неделя на втория тур Анна Радовска се изправя срещу Трайко Младенов, като вотът за промяна и човешко отношение е с № 69!

Източник Политика: Пик.бг
RSS новини от България

0
0