Извънредно изявление на Андон Тодоров: Благоевградчани, не се подвеждайте по слухове, в неделя излезте и гласувайте активно, само така можем да постигнем промяна!

1

0

Машината за дезинформации на досегашните управляващи в Благоевград е пуснала слух, че съм се договорил с Атанас Камбитов да оттегля подкрепата си за независимия кандидат Румен Томов и да спра да ги критикувам открито, а в замяна той щял да ми възстанови всички загуби на фирмата ми, причинена от спрения от него строеж, както и разходите по предизборната ми кампания. Това са пълни лъжи!

Такива милиционерски интриги в стил „Цв. Цв.” вече не вървят. Никога не съм водил подобен, долнопробен пазарлък.Никога няма да предам доверието, което жителите на Благоевград ми дадоха на изборите. За тях, за децата си и за себе си водя тази битка, за по-добър живот в родния ни Благоевград , и няма начин някой да ме купи за да отстъпя. Гражданската ми, и мъжката ми чест, струват повече от парите!

Благоевградчани, не се подвеждайте по слухове, в неделя излезте и гласувайте активно, само така можем да постигнем промяна!

Андон Тодоров

0
0