Известният зъболекар д-р Вангел Арабаджиев: Подкрепям кандидатурата на Андон Тодоров за кмет, защото делото му е справедливо, подкрепете го и Вие! Не се страхувайте! Дошло е време за промяна!

1

0

Дошло е време разделно. Ножът е опрял до кокала. Българският народ, респективно гражданите на Благоевград ,  нямат вече сили и възможности да оцеляват икономически и физически. Властимащите на национално ниво 10 години провеждат политика на принципа „тука има-тука нема”, подобно на една циганска игра. Има АЕЦ – няма АЕЦ, има Южен поток – няма Южен поток… В резултат на това и на други грешки в управлението бяха загубени милиарди левове и големи инвеститори напуснаха страната.

Същото е положението и в нашият роден Благоевград. Досегашният кметски екип осем години управлява с програмата, която и днес ни предлага. Тези години не стигнаха и сега отново при внимателен прочит виждаме, че се разчита на късата памет на хората и  стари идеи се предлагат като нови.

Още по-внимателен прочит прави видим факта, че в програмите на всички кандидат кметове са залегнали идеите, а някои направо са преписали предложенията  на г-н Андон Тодоров като общински съветник, идеи и предложения, които не намериха подкрепа и реализация от предишния кметски екип и общински съвет. Ето затова смятам, че на предстоящите избори за кмет и общински съвет всички граждани на Благоевград трябва да подкрепят кандидатурата на г-н Андон Тодоров, защото е необходимо вятърът на промяната да донесе на Благоевград чист въздух, зеленина, спокойна жизнена среда и най-вече инвестиции, реално реализирани проекти, работни места и достойни заплати, възможност за реализация на всеки човек, според неговите лични качества, възможности и образователен ценз, уважение и достойнство за всеки гражданин на Благоевград. Мотото на кампанията на г-н Антон Тодоров „Справедливост за Благоевград”, сигурен съм, е желанието на всеки един от нас. Победата на г-н Андон Тодоров в тези кметски избори не подлежи на съмнение и ще бъде логичната крачка от неговото  развитие като политик. Делото му е справедливо, подкрепено от енергията, знанията и надеждите на много млади хора. Победата на г-н Андон Тодоров е неизбежна, защото е мъж с характер.

Аз, моето семейство, моите колеги и приятели категорично подкрепяме кандидатурата на г-н Андон Тодоров за кмет на община Благоевград. Направето го и вие! Не се страхувайте! Дошло е време за промяна.Дошло е време за справедливост за Благоевград!

Д-р Вангел Арабаджиев

Купуването и продаването  на гласове са престъпление!

 

0
0