ЗВЕРСТВО: Прокуратурата задържа в ареста двама за убийство на мъж

0

0

След внесено искане на Окръжна прокуратура Сливен, съдът задържа под стража Георги Д., Денчо Д. и непълнолетния Богомил Д. за това, че в гр.Шивачево Обл.Сливен на 28.12.2019г., в съучастие като съизвършители умишлено умъртвили мъж от същия град

По искане на Окръжна прокуратура Сливен, съдът задържа под стража обвиняемите Денчо Д., Георги Д. и непълнолетния Богомил Д., като последният е могъл да разбира свойството и значението на извършеното и да ръководи постъпките си, затова че на 28.12.2019г. в гр.Шивачево Обл.Сливен в съучастие, като съизвършители умишлено умъртвили мъж на 39г. от същия град – престъпление по чл.115 вр. с чл.20 ал.ІІ от НК, а за обв.Богомил Д. и във вр. с чл.63 ал.ІІ т.2 от НК.
Според прокурора, налице е обосновано предположение затова, че Денчо Д., Георги Д. и непълнолетният Богомил Д. са извършили тежкото умишлено престъпление, в което са обвинени. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че обвиняемите могат да се укрият или да извършат ново престъпление.
Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемите Денчо Д., Георги Д. и Богомил Д.
Определението на ОС-Сливен може да бъде обжалвано пред Апелативен съд Бургас.

Криминални – Източник: Пик.бг
RSS новини от България

0
0