ЗАРАЗАТА НЕ ПОДБИРА: COVID-19 тръшна и треньора на ВИП-овете Сами Хоссни

Въпреки, че полага неимоверни грижи, за да бъде във върховна физическа форма, дори и фитнес гуруто на звездите Сами Хоссни не се оказа застрахован от чумата на 2020 г. – коронавируса. Участникът в миналогодишния сезон на „Фермата“ даде положителен тест, след като и майка му се разболя и дори се наложи да бъде хоспитализира в боницата в Стара Загора, научи ПИК.

Диагнозата успя да шокира Хоссни. До последно той не вярвал, че може да се зарази с COVID-19, тъй като води изключително здравословен начин на живот, тренира по два пъти на ден и се предполага, че има здрава като стомана имунна система.

„Това вече не го очаквах. Аз, човекът с толкова крепко здраве и имунитет – с 37,7 градуса температyра. Ах… както и да e. На позитивния тест отговарям с позитивно държание. Много е тежко, но и това ще мине“, зареден е с положителни мисли Сами.

Най-вероятно той не се е заразил от майка си, тъй като тя бе изолирана под карантина в болницата под Аязмото. Състоянието на родителката му силно го притесни. „Състоянието й никак не е добро. Въпреки навременно предприетите мерки и многото усилия тя все още се бори здраво в болница в Стара Загора“, призна терзанията си Сами преди десетина дни.  Той все още не е съобщил дали майка му е била изписана от лечебното заведение и в какво състояние е към момента.

В социалните мрежи Сами Хоссни призна какво му е предписал личният му лекар – цинк, витамин B1, Селен 100, витамин D3. А за подсилване на имунната система той е добавил по свое желание клеева тинктура и пчелен прашец.

Източник: pik.bg

The post ЗАРАЗАТА НЕ ПОДБИРА: COVID-19 тръшна и треньора на ВИП-овете Сами Хоссни appeared first on Начало.

0
0