До 18 ч. пропускат тирове през Кулата-Промахон и Капитан Петко войвода-Орменион

0

0

За ГКПП Маказа ограничението отпада за времето от 14 до 18 часа; Директорът на ГД „Гранична полиция“ главен комисар Кичиков ще провери създадената организация на работа на ГКПП Кулата

По информация от ГД „Гранична полиция“, гръцките власти ще пропускат всички автомобили от 13.00 ч. до 18.00 ч. днес през ГКПП Кулата-Промахон /товарните превозни средства над 1,5 тона ще бъдат спирани преди гр. Лариса, Гърция/ и ГКПП Капитан Петко войвода-Орменион. Ограничението отпада и за ГКПП Маказа за времето от 14 до 18 часа. Директорът на ГД „Гранична полиция“ главен комисар Кичиков пътува към ГКПП Кулата, за да провери на място създадената организация на работа.

Поради очакваното влошаване на метеорологичната обстановка /обилен снеговалеж/, по решение на гръцките власти, към момента не се пропускат автомобили с товароносимост над 1,5 т през ГКПП Илинден-Ексохи, ГКПП Златоград-Термес и ГКПП Ивайловград. Трафикът е нормален за леки автомобили на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Поради извършване на ремонтни работи на ГКПП Кулата е възможно да има промени в организацията на движението на товарните автомобили през пункта. Трасетата ще се ремонтират поетапно, без да се спира преминаването на превозни средства.
На границата с Република Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
На границата с Република Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Румъния трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0