Детският кардиохирург д-р Пламен Митев е помогнал да запазят живота си хиляди деца, сега той има нужда от помощ Медикът се нуждае спешно от реконвалесцентна кръвна плазма, от преболедувал Ковид-19, с кръвна група АБ(А2Б).

Това е д-р Пламен Митев, дм – Детски кардиохирург! Един от малцината в България.

За много хора той е човекът, който им е помогнал да запазят или възвърнат живота на своите деца. Хиляди деца днес живеят своя живот, имат своите мечти и бъдеще благодарение на неговите вълшебни ръце.

Сега д-р Митев има нужда от вашата помощ. Той се нуждае спешно от реконвалесцентна кръвна плазма, от преболедувал Ковид-19, с кръвна група АБ(А2Б).

Дарителите на плазма, която съдържа антитела, трябва да бъдат на възраст между 18 и 55 години и да имат положителен резултат от PCR-тест. Едно от изискванията е да са минали и не по-малко от 40 дни след положителната проба или да имат отрицателен PCR тест. Хората с подходяща рековалесцентна плазма не трябва да приемат лекарства в момента на даряване.

Както д-р Митев винаги е казвал „Заедно можем повече!“ Хиляди предварителни благодарности! Пазете се и бъдете здрави!
За контакт: 0888 869 620

The post Детският кардиохирург д-р Пламен Митев е помогнал да запазят живота си хиляди деца, сега той има нужда от помощ <br/> <span style=’color:#666663;font-size:16px;’>Медикът се нуждае спешно от реконвалесцентна кръвна плазма, от преболедувал Ковид-19, с кръвна група АБ(А2Б).</span> appeared first on Начало.

0
0