ГОРЕЩА ТЕМА! Вицепремиерът Каракачанов с гневен коментар: Освобождаването на Полфрийман е гавра с жертвите

0

0

Като гавра с паметта на жертвата определи освобождаването на Джок Полфрийман вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по „Канал 3“.

„Не вярвам, че този човек се е променил. Помните, че той дори бе номиниран за „Човек на годината“. За съжаление това е действителността в България“, добави той.

„Съдебни решения не се обсъждат, но ние коментираме политическото решение на един съдия. Подобни хора нанасят по-големи вреди. Най-тежките престъпления в последните години се извършват от хора с тежки присъди“, коментира пък евродепутатът и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки.

Този съдебен състав няма място в съдебната власт. Те се борят за власт, но е по-добре да отидат на места, където няма да нанасят големи щети“, добави той.

Двамата коментираха кметските избори в София. „Аз съм роден в София, бил съм общински съветник. Милея за града си. Вярвам, че ще бъдат полезен като кмет“, смята Джамбазки. Той добави, че целта на ВМРО е да се въведе ред и сигурност в София.

„Аз не отричам правата на никого да издига кандидати, защо тогава се смята, че кандидатурата на Джамбазки обърква работата на останалите кандидати. В София живее 30% от населението на България. Тя се развива. Темата с циганските гета не може да се неглижира“, подчерта Каракачанов. 

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0