Георги Марков: Промяната за Добрич е Надежда Петкова

0

0

„Надежда Петкова, подкрепена от премиер, правителство и най-голямата партия – това е промяната за Добрич. Струва си човек да лети от Будапеща и да дойде тук, заради човек като Надежда. Дойдох, защото се впечатлих от нейната одухотвореност, още когато се запознахме на 12 септември в българския парламент.”

Това каза на задушевна среща с в града народният представител от ПГ на ГЕРБ Георги Марков – политик и конституционен съдия (периода 1994 – октомври 2003 г.) на среща с добричката общественост. Визитата му бе по покана на Надежда Петкова – кандидат за кмет на Добрич от местна коалиция ГЕРБ (СДС).
„За мен е чест, че сред нас е един от символите на демократичните промени в България и един от най-добрите политически анализатори, който с хирургическа точност може да направи дисекция на най-актуалните обществени проблеми.” С тези думи Надежда Петкова приветства госта и му благодари за подкрепата.

„Георги  Марков не се страхува да назовава нещата с истинските им имена. По време на цялата кампания аз също не се поколебах да казвам истината за управлението в града ни през последните 4 години, защото Добрич заслужава промяна”, каза кандидатът за кмет на ГЕРБ (СДС).

Според Георги Марков гражданите на Добрич могат да сравнят направеното до сега от ГЕРБ и ненаправеното от останалите партии през последните 30 години. Той обясни, че заради предизборната кампания е бил в няколко града и където кметовете са от ГЕРБ, има видима промяна.  Надежда  Петкова освен качества, има политическа подкрепа и подкрепата на правителството. Тя е с две деца, две висши образования и двоен опит като заместник-кмет и общински съветник, тоест познава проблемите на местното самоуправление. Винаги ще има и моята подкрепа, каза Марков.
Пред добричлии той представи книгата си „Феноменът Виктор Орбан” и говори по темата „30 години демокрация”.

Източник Политика: Пик.бг
RSS новини от България

0
0