/Видео от дрон/ Не падат по долу от софийския елит! Ето коя кметска щерка от Благоевград шета в баровски апартамент…

2

0

„Апартамент гейт“ погълна и кмета на Благоевград Атанас Камбитов.От справка в службата по вписвания става ясно,че дъщеря на градоначалника придобива апетитен имот в центъра на Благоевград и то по времето на втория му мандат.

Голямата дъщеря на кмета- Елена е притежател на апартамент близо 200 кв.м с две парко места на ул.“ Даме Груев“ в Благоевград.И това имущество е за сумата от 115 000 лв. почти на данъчна оценка, или за около 200 евро на квадрат.

Видео от дрон засне сградата, в която е апетитният имот на кметската щерка. Ясно е,че двата апартамента, които притежава, са свързани помежду си с вита стълба. Апартаментът се намира на ет. 5 и 6 с югозападно изложение и има пет големи тераси.

И сега идва големият въпрос кой може да си го позволи подобен недвижим имот. От къде са парите на това момиче след като баща му е потънал в кредити преди да заеме кметското кресло? Отговорът на този въпрос си остава загадка.

Скандалът с имотните сделки, станал по-известен като „Апартамент гейт“, се разрази в страната в края на март тази година.Заради покупките на имоти на цени, далеч под пазарните , с постовете си се разделиха министърът на правосъдието Цецка Цачева, заместник-министърът на спорта Ваня Колева и заместник-министъра на енергетиката Красимир Първанов и др.

Сега идва големият въпрос дали и кметът Ананас Камбитов ще напусне поста си!? Мнозина смятат,че всичко се прикрива и не очакват това да се случи.

пише regiona.bg

0
0