Васил Новоселски: За генерална промяна се доверявам на Андон Тодоров!

1

0

Общественикът Васил Новоселски: Подкрепям Андон Тодоров за кмет на Благоевград, той е човекът, който винаги е поставял обществените проблеми и тези на бизнеса открито и директно в ОбС!

Безидейното и непоследователно управление на Благоевград , взимането на решения, изгодни само на кмета Камбитов и определени от него кръгове ме провокираха да се кандидатирам за общински съветник и водач на листата на БСДП. В резултат на осигуреното комфортно мнозинство в досегашния ОбС групата на  ГЕРБ в топла връзка тази на председателя на местния парламент  и неколцина други се стигна до взимане на незаконосъбразни решения. Нарушената икономическа и бизнес среда в общината доведе до сериозни проблеми на работодателите при набиране на квалифицирана работна ръка и за развитие на бизнеса като цяло.

От 8 г бизнесът в Благоевград се дели на свои и чужди .  Говори се за  пътна инфраструктура на Благоевград, а всяко кътче за изграждане на паркинги се застроява с жилищни сгради.

Автомобилната пътната инфраструктура е от 50-те г. на миналия век със струпване на колите по улиците и за 8 г. досегашният екип не си мръдна пръста да облекчи хората.

Последните кръстовища ( като това в кв. Струмско) са изключително неудобни, правят се без обсъждане на проекта с цел решаване на проблема, не с цел решаване на проблема  със задръстванията , а с едничката идеята да се похарчат пари.

Зелени площи липсват, а съществуващите не се поддържат. За сравнение – парк „Бачиново“, който е оставен на доизживяване и нищо не напомня, че той е „белите дробове“ на Благоевград.  Цигански шайки  го превръщат в сметище, безнаказано потопяват водни колела и гонят и избиват птиците.

Това ли е грижата за Благоевград?! Изоставен бе храмът на духовността , най- пълноценно работещото читалище в  България, което и днес събира десетки благоевградчани. То тъне в мизерия ,  а преминаването покрай сградата вече е опасно за живота на хората. Влезе се с взлом в читалищното заведение, то се отне насилствено от читалищните членове и самодейци и с мотив „нисък наем“ те бяха изгонени! От 5 г. слушаме срамни „предизборни“ обещания „Утре започва ремонт“!  Милиони се хрърлят за грешни и прибързани решения, а целта е да се похарчат едни пари, а не благоденствието на жителите на общината. Бизнесът ме е научил да цепя стотинката на 10, особено когато става дума за обществени пари. Затова подкрепям кандидата  за кмет Андон Тодоров. Това е човекът, който винаги  е подкрепял читалището и е поставял обществените проблеми и тези на бизнеса открито и директно в ОбС.

Имам доверие на този човек и вярвам, че упорито ще работи за развитието на града ни!

Да подкрепим Андон Тодоров и да сложим началото на генералната промяна в Благоевград, като го върнем на гражданите!

Васил Новоселски, бизнесмен, председател на НЧ „Н. Вапцаров 1866“

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

0
0