ВАЖНО: ГКПП „Ивайловград“ не работи заради срив в системата

0

0

От 12:30 часа днес през ГКПП „Ивайловград – Кипринус“ временно е преустановено пропускането на МПС и в двете посоки поради технически проблем в системата на гръцките власти, съобщиха от „Гранична полиция“.

Поради лоши метеорологични условия ферибота на ГКПП „Сомовит-Никопол“ не работи.

На границата с Република Турция на ГКПП „Капитан Андреево“ и ГКПП „Лесово“ трафикът е силно интензивен на изход за товарни автомобили.

На границата с Република Гърция на ГКПП „Кулата“ трафикът е интензивен на вход за товарни автомобили. Поради извършване на ремонтни работи на ГКПП „Кулата“ е възможно да има промени в организацията на движението на товарните автомобили през пункта. Трасетата ще се ремонтират поетапно, без да се спира преминаването на превозни средства.

На българо-сръбската и на границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На 24 ноември 2019 г. за времето от 9 до 13 ч на ГКПП „Кардам – Негру вода“ ще бъде спряно електрозахранването и преустановено извършването на гранични проверки поради извършване на ремонтни дейности. Препоръчва се използване на алтернативни маршрути.

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0