Без купон, тъжно! Предложение: Заведенията да работят на 31 декември от 18 до 4 часа на 1 януари

Заведенията да работят на 31 декември от 18 до 4 часа на 1 януари. Това предложение са отправили от Сдружението на заведенията в България, заяви пред БНТ председателят на Сдружението.

Мерките не ни изненадаха, увеличението на заразяване ще продължи докато не се стигне до затваряне на обекти, където има струпване на много хора – това са големите магазини, каза Коларов.

„Хората се трупат в големите магазини, където никой нищо не спазва – това, че са с маски, не значи, че няма опасност да се заразят. Много хора си направиха резервация, платиха капаро за новогодишните празници. Очаквахме след многократните изказвания на премиера, че всичко ще бъде отворено“, каза Коларов.

„Много наши колеги ще празнуват и в някои заведения. На Нова година хората ще се събират в затворени помещения, ще са повече от 10-15 души, ще се наемат помещения. Не е ли по-добре да се празнува така, че да има контрол“, каза Емил Коларов.

The post Без купон, тъжно! Предложение: Заведенията да работят на 31 декември от 18 до 4 часа на 1 януари appeared first on Начало.

0
0